duminică, 19 iulie 2009

...Si unele amintiri de vacanta sunt atat de frumoase!

colo unde unde departarea este perfecta...simtim nevoia sa evadam.





Acolo sunt si cele mai frumoase valuri dupa cea mai putenica furtuna, cel mai claduros soare dupa cele mai linisite nopti, cea mai frumoasa imagine a lunii oglindita in apa, si un miros de aer rece si sare.




Si brusc totul pare ca devine o imagine dintr-un vis, intr-o noapte calduroasa de vara. Te trezesti brusc si cauti imaginea aceea a lunii in apa, si incerci sa simti din nou mirosul acela din vis.
Te infioara fiecare imagine pe care o vezi, si pentru cateva clipe pur si simplu traiesti, respiri aerul acela rece prin fiecare por, si simti cum linistea aceea absoluta de inunda.
Si totusi ....nu visam!




Undeva departe fara inhibitii, fara reguli sau limite, unde poti desena inimi din nisip, unde totul are un gust aparte, si un miros de departare. Acele departari perfecte.




Doar acolo sunt cele mai frumoase apusuri, cele mai senine nopti, cele mai puternice ploi si zilele ideale de vacanta.




Doar acolo te agati de fiecare moment, si suferi atat de mult cand simti cum il scapi atat de usor printre degete. Acolo unde ai vrea sa prinzi orice clipa si sa o agati de eternitate...Acolo eternitatea nu e altceva, decat imposibilitatea de a pastra prezentul.


Acolo momentele de care ne agatatm cu atata pasiune se trasforma in amintiri, si apoi fiecare amintire intr-un val, intr-o inima de nisip desenata pe plaja, intr-o mare infint de senina, pe care se reflecat in fiecare nopate luna, in nopti ireal de linistite , in departatri perfecte si in cele mai reale vise de pana acuma.



Si unele amintiri de vacanta sunt atat de frumoase!


6 comentarii:

Unknown spunea...

multumesc frumos... felicitari pt postul de la mare... spor

Unknown spunea...

vacanta, mare, soare, rasarit:X
multumesc pentru apreciere!!!>:D<

Unknown spunea...

a..cat despre optimism, in fiecare zi incerc sa-l fac pe celalalt sa zambeasca. de multe ori reusesc, de multe ori esuez, dar nu ma dau batut niciodata. viata e frumoasa oricum:X

Diesel Jeans spunea...

Sweetness of beach, you enjoyed it with cool photos.

stefan spunea...

vama?

Unknown spunea...

superbe fotografii... felicitari!