miercuri, 22 aprilie 2009

Un cadou de la Iepuras!

Sunt drumuri infinit de lungi, care te duc spre locuri incredibile. Sunt locuri care exista langa noi de o eternitate. Sunt peisaje ireale.

Sunt momente in care esti aproape de cer. De cel mai senin cer. Sunt nori care traiesc, sunt nori care privesc, si care zugravesc pe cer atatea povesti...
Povesti despre fiecare dintre noi, alte povesti in fiecare zi.

Si pasii ne poarta spre locuri inalte, spre locuri vechi, spre locuri tacute, spre locuri verzi, departe, la inaltime, deasupra lumii intregi.


Acolo gasim linistea bucuria iubirea si implinirea

Acolo mereu vom zambi, si mereu vom fi impreuna.Si noi, ca si ei....Si ei ne vor intampina, si ne vor spune povesti adevarate despre locuri inalte, locuri vechi, despre orase cu istorie, despre munti si ape, despre oameni si despre bucuriile lor.Apoi vor zbura la cer grabiti, direct la nori, si le vor povesti despre noi.

Si despre toate lucrurile pe care le-am vazut, cat de mici sau cat de mari, cat de jucause si cat de tainice, cat de pline de viata si cat de inocente.

.....Si despre Iepurasul nevazut, care a iesit dintr-un ou de ciocolata si a adus vacanta noastra de Pasti!

4 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

avem o tara frumoasa. merita s-o descoperim!

Linii...Forme...Franturi si Sunete intr-un joc spunea...

superbe imaginile! ;) si eu sunt pasionata de fotografii de genul.Succes in continuare ;)

Varanoblack spunea...

Cand esti mai aproape de cer implicit incerci sa fii mai aproape si de Dumnezeu.Cand reusesti sa fii aproape de Dumnezeu inseamna ca esti desavarsit!Desavarsit de frumoasa este si tara noastra...o adevarata "Gradina a Maicii Domnului".

Adrian spunea...

Frumoase sunt locurile romanesti, pacat ca unii nu stiu de ele...
Frumoase poze!